Παροχές

Μεταφορά με σχολικά λεωφορεία

Τα σχολικά μας τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας και συντήρησης. Οι οδηγοί μας είναι έμπειροι επαγγελματίες, ενώ τα δρομολόγια πραγματοποιούνται με την παρουσία συνοδού.

Διατροφή

Παρέχουμε πρωινό-δεκατιανό-μεσημεριανό (για τα πρωινά τμήματα) και απογευματινό-βραδινό (για τα απογευματινά τμήματα). Όλα τα γεύματα ετοιμάζονται στην κουζίνα μας, ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, ενώ το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Φ.Ε.Τ.

Εκπαίδευση

Οι παιδαγωγοί μας (νηπιαγωγοί, βρεφονηπιοκόμοι, μουσικοπαιδαγωγοί, θεατρολόγοι), καθώς και οι εξωτερικοί μας συνεργάτες, είναι έμπειροι εκπαιδευτικοί με απεριόριστη αγάπη για το παιδί.

Ψυχολόγος

Πραγματοποιούμε μηνιαίες (ατομικές και ομαδικές) συναντήσεις με την ψυχολόγο, MSc Καικιλία Κατσιβαρδά. Η κ. Κατσιβαρδά είναι πιστοποιημένη οικογενειακή θεραπεύτρια (εργαστήριο διερεύνησης ανθρωπίνων σχέσεων) ειδικευμένη στην προσωποκεντρική, οικοσυστημική και σχεσιοδυναμική προσέγγιση. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές εστιάζουν στη Συμβουλευτική στο χώρο της Εκπαίδευσης, στη Σχολική ψυχολογία και στην Ειδική αγωγή.

Παιδίατρος

Παιδιατρικός έλεγχος μια φορά τον μήνα από την παιδίατρο μας κα. Αργυρώ Λιόλιου

Ενημέρωση γονέων

Οι γονείς ενημερώνονται τακτικά από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας σχετικά με την πρόοδο και τη γενικότερη παρουσία των παιδιών τους στην τάξη.

Ασφάλεια

Το παιδί βρίσκεται σε περιβάλλον που τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας (π.χ. πυρασφάλεια). Επίσης, οι μαθητές και το προσωπικό μας καλύπτονται από ασφάλεια αστικής ευθύνης.